Om oss

 

Om oss

130926_msp_personalportratt_0044FBMia Spange
Det roligaste jag vet är att ta bilder på människor och djur. Att få dokumentera barnaåren, familjen, skolan, kärleken.. Mitt mål är att fånga dessa ögonblick i livet. Visa glädjen och uttrycken och bevara dom så att man kan minnas och bära dom med sig under lång tid framöver.
Min målgrupp är inte bara familjer. Jag fotograferar även åt företag. tar personalporträtt, dokumenterar event och gör bildreportage.  Får jag tid över i arbetet kan det bli någon härlig konstbild också. Just nu arbetar jag med en kommande fotoutställning med temat ”Dalaprofiler”. 

 

 

Studion
Fotostudion ligger i ett naturskönt läge alldeles vid Sundbornsån i byn Danholn som ligger mitt på gränsen mellan Sundborn och Falun.
Det är här det mesta händer. Här fångar vi ögonblicken och skapar fotografiska konstverk genom att kontrollera ljuset. Här finns flera blixtar, skärmar och övrig studioutrustning för olika behov. Vi har flera olika bakgrunder och rekvisita för att göra er fotografering personlig och unik.
Allergiinformation: Tänk på att i studion fotograferas ibland även husdjur.

 

Ateljén
Innanför Studion har vi bildateljén. Här kan ni ta en kopp kaffe och sitta ner en stund i väntan på er fotografering. Eller kika runt och inspireras av bilderna på väggarna och bläddra i fotoalbum.

Framställningen
För att behålla kontrollen över det färdiga resultatet ända in i mål har vi valt att inte skicka iväg våra bilder till ett extern fotolabb, utan vi framställer och monterar själva i vår printverkstad med ett system som lovordats världen över av världskända fotografer som David Lynch eller Lois Greenfield. Detta gör att vi kan göra varje kundbeställning unik. Inget går på löpande band, inga mellanhänder. Det gör oss flexibla.

Varmt välkommen! / Mia

 Mia Spange Photography – Fotograf i Falun / Sundborn 2015