Husdjur

Sleeping puppiesFotografering husdjur

Hos oss är husdjur väldigt välkomna. Det går bra att komma med familjens fyrbenta vän som sällskap vid barnfotograferingen. Meddela dock i förväg om ni planerar att ta barnporträtt tillsammans med ert husdjur.
Valpfotografering

Ett nytt liv, små runda goa valpar med mjuk yvig päls, små runda nyfikna ögon och spring i benen. Visst är det härligt! Valpens första tid då den är så där bedårande charmig går ganska fort förbi och snart har du en unghund som testar sin rang i flocken. Passa på att fotografera din nya familjemedlem innan hunden vuxit i pälsen. Du är välkommen med din valpkull så snart valparna tagit första vaccinationssprutan och när kullen är frisk och mogen för en liten utflykt utanför hemmet. Självklart får tiken följa med. Valpfotografering sker alltid så att det inte råder någon risk att valparna möter andra hundar utanför sin egen flock så övrig husdjursfotografering bokas inte in direkt anslutning till en valpfotografering.
Inför fotograferingen se till att ditt djur är väl utvilad och rastad. Om din hund är otrygg med andra hundar/ djur tala om det vid bokningen för man kan möta en tidigare kund vid dörren. Vi ger då lite extra tidsutrymme mellan bokningarna.

 

 

 

Mia Spange Photography – Husdjursfotograf i Falun / Sundborn  – 2013