Gravid

 

GravidfotograferingGravidfotografering

För de flesta kvinnor är graviditeten en fantastisk period i livet! Man känner sig vacker och exotisk med sin växande mage. Det utvecklas ett litet mirakel där inne , ett litet barn – er baby!

Även om tiden man väntar barn känns lång så är det ett kort ögonblick i livet. Genom att ta vackra gravidporträtt hjälper jag er att bevara och minnas det vackra under graviditeten och ni får fina bilder att visa ert barn när han eller hon växer upp.
Jag välkomnar er att boka in en fotografering i just den vecka du tycker att magen är som finast. De flesta vill ha en stor, välformad mage utan att resten av kroppen ska ha dragit på sig för mycket vätska. Det är mycket olika hur snabbt och hur mycket magen växer under graviditeten. Jag kan rekommendera en gravidsession någonstans kring v 33-37. Låt inte strimor eller andra tillfälliga märken i huden hindra er från att ta gravidbilder! Med hjälp av ljussättning kan man dölja mycket och framhäva saker om man önskar. 

Och vill ni trots allt inte visa hud så framhäver man formen på magen lika bra med en tight topp.

Du som mamma får gärna ta med dig personliga saker att ha med i bild, t ex en nalle, små babyskor, ett gravidsmycke eller något annat som symboliserar just dig och barnet du väntar. Ta gärna med olika ombyten. Det kan vara en tight topp som framhäver magen, pappas nattskjorta som magen kan sticka fram ur eller om du önskar visa mer hud ta med fina, fräscha underkläder som matchar.