Dans

dansfotografering_fotograf_falun

Dansporträtt

Dansporträtt med fokus på det sceniska och kroppsliga uttrycket.
Musiken är på och pulsen är hög!

Vi arbetar tillsammans för att skapa de uttryck som utmärker just dig som dansare och den dansstil du utövar. Ju bättre samspelta vi är, du som dansare och jag som fotograf desto bättre blir bilderna. Därför börjar jag varje fotosession med ett litet samtal och en genomgång/planering inför fotograferingen.
Kom till studion minst 15 minuter före din bokade tid och värm upp, stretcha och byt om så att du är redo att börja när din fototid startar. Sen kör vi tills svetten ryker musiken är på och vi har riktigt kul!

Lite att tänka på!

Kolla igenom dina kläder några dagar i förväg så att dom sitter som dom ska och är rena. Även skorna! Rena fötter, rena skor! Fotobakgrunden känslig för repor och smuts så orena skor är bannlysta.
Undvik kläder med reklamtryck och text.
Det är bra att ta med sig extra ombyte. Du kan även ta med accessoarer som tex tyger, band, hatt, käpp, näsduk, rockringar, paraply, glitter osv för att stärka din personlighet och ditt sceniska uttryck om du vill.
Glöm inte ta med din favoritmusik!

Min studio på Backavägen 20 i utkanten av Falun är ganska lien när det kommer till dansfotografering därför bygger jag även upp en portabel fotostudio som jag sätter upp hos Campus Dansa på regementet i Falun vid några tillfällen per år. Vill du fotograferas på Dansa så ställ upp dig på kölista hos mig så återkommer jag när nästa fototillfälle ges,

 

 

 

 

 

Mia Spange Photography – Dansfotograf i Falun / Sundborn – 2015