Hästporträtt

Hästfporträtt
Funderar du på att skaffa dig ett fint porträtt av din fyrbenta vän kanske som en fin tavla att hänga upp på väggen. Då har du kommit rätt!

Jag kommer gärna ut till er och fotograferar er och er häst. Det kan vara klassiska porträtt utomhus eller i ridhus eller hela hästflocken ute på lösdriften. Jag kan bokas till den lokala ridklubben eller hem till det lilla privata stallet. Jag all utrustning vi behöver för själva fotograferingen med mig om du har platsen och miljön där vi kan hålla till. Det går bra att samla ihop vänner och boka in mig för en heldag i stallet. Kontakta mig för prisförslag.

Var väl förberedd innan jag kommer. Välj en passande plats där vi kan hålla till. Tänk på att byggnader, bråte, staket osv ger ett rörigt intryck på bilden. Städa upp innan jag kommer!
Tänk igenom hur du vill ha din häst porträtterad, med eller utan träns och med eller utan ryttare.
Gå igenom hästens saker och putsa upp alla metalldelar, smörj in läder och se till att din häst är i gott skick inför fotosessionen. Ju bättre förberedd du och din häst är desto bättre blir slutresultatet. Ta gärna med dig någon som kan hjälpa till att få hästan att gå åt ett visst håll, spetsa öronen osv. Det kan ta lite tid så se till att inte va uppbokad direkt efter fotograferingen.

Efter fotograferingen bokar vi in ett nytt datum då vi träffas i lugn och ro och ser på bilderna från fotosessionen.

Mia Spange Photography  – Hästfotograf i falun / Sundborn – 2013