Baby

Babyfotografering
gallery_baby_2_fotograf_falun

Babyfotografering vid mellan 3 och 8 månader
Det är så mycket som händer under babyns första levnadsår och tiden går så otroligt fort. Det är mycket som händer under babyns utveckling och ansiktsdragen förändras från dag till dag. Vill du ha hjälp med att minnas denna tid som går så fort förbi så boka in en fotografering med oss. Vi tar bilder som sedan kan hängas upp som tavlor i ert hem eller sättas in i ett fint album.
När er baby börjar orka lyfta upp huvudet en stund själv liggandes på mage, är en bra ålder för babyfotografering på fäll. Önskar ni även att barnet kan sitta på någon bild så är det bra att vänta tills han/hon passerat halvårsdagen.
Önskar ni bilder på er baby i bara födelsedräkten så  kom innan barnet passerat 8 månader när han/hon fortfarande har babydragen kvar.

 

1-års fotografering

Ettårsdagen är dagen då babyn slutar att vara baby och börjar räknas som barn. PosesEn stor och viktig dag! Barnets första födelsedag! Nu blir det spring i benen, ett bra tillfälle att föreviga. Passa på att fotografera din nyblivna ettåring tillsammans med syskon mamma och pappa.

 

 

 

 

 

Spange Photography – babyfotograf i Falun / Sundborn – 2015